CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 5 December 2011

its my bufday...6.12.2011

Hey Guys! So today is my birthday, I�m halfway to 30 now.! Haha!
So I haven�t really blogged lately..
about my personal life...
been bz...ya kah?? hehehe


im 24 years old oleady...
dah getting old ni..hehehe..

Terima Kasih Ya Allah kerana aku masih bernafas hingga ke hari ini..
Semoga segalanya dipermudah kan oleh -Nya..

Malam td 5.12.2011 Mr.Hubs ajak g dinner..
tanya ngn aku nak makan apa mlm ni syg??
aku pon ckp la..
TUpai-Tupai?

Mr.Hubs jwb blk..klu Tupai2 b resdong n demam..nnt bertambah teruk plak..
dlm hati aku.."ermm...tanya org nak mkn kat mane tp..."...

oleh dek kerana kasian...
aku ckp la nak mam western..
tekak pun da lama x mam western ni..terasa gak nak mam
lamb chop..

So seacrh la kat Mr Google steak yg mana best kat bangi ni..
xdpt g jauh sgt sbb Mr.Hubs demam..

So..terjumpa la komen yg bagus2 yg pernah mkn kat D'ones Steak house
kat bangi...mlm semalam aku n Mr.hubs cari la..

jumpa gak..
xsusah cari restoren ni...area PKNS & Mcdonalds bangi..bersebelahan
dengan tasik cempaka...

so enjoy the pic ya guys!!



tggu makanan sampai xlama..cepat..bagus..
tempat pun comfort..

order da sampai about 10 inute only je tggu...

ni la yg aku order mix grilled lamb chop with cutted chicken..


aku order air asam boi n Mr Hubs plak Mangga


 ni yg Mr.Hubs order chicken chop wif mushroom sos..


ni la menu kat D'ones steak...


Mr.Hubs demam teruk..tp nak gak keluar date..i love u..

 tggu makanan snap la jap kan..

bufday gurl...



nila amount yg kitaorg makan murah kan???


aku bg 2 star je dgn makanan kat cni..besa2 jew..
untuk service 3 star..cepat n x lembab...
tempat dia confort 2 star...


aku nasihatkan sesape nak makan kat cni..
order la air asamboi..mmg very the sedddddddaaapp...


tu je la cerita sehari sebelum bufday ku...Mr.hubs ajak dinner...
and hadiahnya???

nnt aku cerita kat korang yer.....


3 comments:

mashitah ismail said...

happy birthday dear!!! muahx2

Anonymous said...

Selamat Haaaari Jaaadi....Selamat Haaaaari Jaaaadi.....Selamat Hari Jadi Naz, Selamat Hari Jadi.... Semoga panjang umur.dimurahkan rezeki dan berbahagia disisi suami tercinta....dan berbahagia hingga akhir hayat..amin,amin,amin ya rabbal alamin..
drp Kak yati.

QASEHNYA RANIA said...

happy besday dear..pu3 tag naz..jom tengok

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

nanti jgn lupa letak QASEHNYA RANIA sebagai referral yer =)

beautiful journey of pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

perkahwinanku,,,,,

Daisypath Anniversary tickers