CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 2 November 2011

seharian di Alamanda bersama girlfriend name Sister Fiefiey..

Semalam aku dating la ngn kakak ku di Alamanda..hmm boring je kan..asyik2 alamanda asyik2 alamanda..nak buat camne mls nak kuar putrajaya..g la alamanda...Mr Hubs plak ada game di Intan..so x dpt la nak join kitaorg enjoy semalam..hehehe...sian dia...So kitaorg g la mkn di Manhattan Fish Market sbb teringin plak nak mkn seafood ni...Sedap..mmg sedap..aku suka sgt dgn cara masakan diaorg..Seafood yg fresh n manis je...i really like it..very2 good...harga pun ok..x la mahal sgt...n makanan very nice.. so enjoy la pic kami...




mmg the best seafood in town...
muka lapa ni..sbb service lambat..

boring da tggu...
salad ni sedap...fresh

utk 2 org..sedap!!! thumbs up!


salmon grill ygckp  masak..& x mentah...
kekenyangan sbb minum 2 air pepsi..haha



tp satu je yg x best kat sini is service lambat..pekerja ntah apa2....mcm kekurangan Waiters and Waitresses je.....mmg x syok laa..tp oleh krn makanan nya yg best terus dilupakan kekurangan yg ada di sini.....hahaha...
total utk 2 org x mahal dlm rm60++ camtu je....


Selepas selesai sesi mengenyangkan perut..aku n my sis ronda2 smpbil bershopping sakan..Pegi melawat Vincci, Sembonia dan Primaverra..

nak msk lam keta smpat lg...haha

Pulang je kat rumah just dpt beli tapau Macd je ngn Mr Hubs...dia tggu..Trus berleter krn aku beli brg..ala..tu pun x boleh kan..hmm...Penat tp sempat nak ushar2 blk brg yg dibeli...







p/s : past ni hr2 la mkn bihun goreng Rm1...hehehe





13 comments:

ShahNaz said...

ermmm...bkn main enjoy lg yer...x tunggu b pon kan...

Noor Nazrah said...

hehe....apa srh..

mashimaro said...

sedap nyer...

Noor Nazrah said...

disebabkan ko ngn daydet la...hehe

mashimaro said...

dah agak dah... tak sia2 aku wat entry kat blog hari tu (^^,)

ShahNaz said...

nanti b plak nk g...

Anonymous said...

poyolah pompuan nih.. cakap orang over.. dia sebenarnya lagi ovehhh!!

Anonymous said...

poyolah pompuan nih.. cakap orang over.. padahal dia lagi over dari i okehhh....

Noor Nazrah said...

Anonymous itu -Azidah don yg gedik

azura samsuddin said...

wahhhh shopping x hengat ek tp kasut sembonia tu sukelah cantik ;)

Anonymous said...

nazrah sul, esok raya mana plak.. balik umah mertua jgn lupa tolong mak mertua masak.. jgn tahu makan jer ha... hehehe.. LOL

Anonymous said...

sofa dah cantek.. takyah poyo beli baru.. membazir tahu!! simpan wit utk baby.. nnti aunty zidah datang bwk hadiah yer...

Noor Nazrah said...

azidah don: mesti la tolong x mcm akak tu taw nak mengumpat jew...

beautiful journey of pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

perkahwinanku,,,,,

Daisypath Anniversary tickers