CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 1 November 2011

Sebelum & selepas.... Make over...

aku nak share smthing kat blog ni...Pasal seorang yg sgt sgt sgt sgt terror bla dia make up smone..blh dikatakan magic touch la..aku mmg suggest la sesapa nak belajar make up or make up utk wedding, dinner or apa2 je...g la kat dia...tp sekitar Kuching, sarawak je...hehehe.. biarpun jelik..jd cantik..

Korang blh la searh kat FB Idaman Rahim and blh la tanya dia mcm2..aku suggest jew..sbb aku mmg percaya dia bgs punya..klu korang x caya cuba tgk pic aku sebelum & selepas...




sebelum huduh x? hehe


tadaa..selepas sentuhan dr Idaman rahim...menarik bukan???aku pun x sangka muka aku jd camni hihi..

dan


mcm princess x>> hikhik


so..cantik x sentuhan dia..aku mmg sgt2 berpuas hati mcm make up artis je kan...So sape2 yg tggal di sekitar Kuching, sarawak tu blh la contact dia di FB atau di sini..:





boleh la contact dia kat cni k...i like it so much!!!!!!!!!!

6 comments:

mashimaro said...

cantik nyer...
nnt mashi kawen naz makeup mcm tu jgk boleh??
hehe

Noor Nazrah said...

boleh trus muka ko jadi siti Nurhaliza..haha

ShahNaz said...

beautiful wife...

Noor Nazrah said...

tq...

QASEHNYA RANIA said...

fuuuuhhhhhhhhh...mmg cantik hasil sentuhan tangannya....tp nun jauh d kuching...tgk aje lah :)

Noor Nazrah said...

qsehnya rania: nnt ada dinner kat kuching boleh la try..hehehe

beautiful journey of pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

perkahwinanku,,,,,

Daisypath Anniversary tickers