CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 16 November 2011

hari yang bahagia bila family ku datang...

SERONOK SANGAT PADA HARI PERTAMA MEREKA DATANG!!!

Even kali ni entry agak nak membasi tp aku share gak kat korang yer...
hehehe..pada 9.11.11 family ku dr Kuching,Sarawak datang
menjenguk ku and lovly sis kat sini...
yahooo!!! boleh la aku mkn x hingat!!!
rindunya masakan mak.....
laksa sarawak,mee belacan umai obor2 byk lg benda yg xde kat cni mak ku bwk...

first day sampai trus mak masak...yummy..
dah mcm bibik plak mak ku ni...hehe syg mak...


abis je dah kenyang mkn....sampai x hingat tgk jam awal lg...masih kol 9.00 mlm..
so ajak lah mak,bapak n adik kecil ku uul ronda2 kat ICT..











xnak ketinggalan utk snap snap!!


Dulu pg ICT time msh cintan cintun dgn Mr Hub x la se best cam skunk..
skunk klu nak bawak anak2 budak2 best la sbb
dah ada mcm funfair..
mcm2 permainan ada..best...tp uul xnak main sbb xda geng!!
haha..



Setelah penat meronda-rondi kat dlm taman cahaya ICT tu kitaorg pun
da kehausan..kepenatan then singgah la minum kat salah satu tempat favourite i..huhu
so yummy!!

OLD TOWN WHITE COFFEE

aku yg kusyuk memilih...

mak & bapak rilex jew...taw ke nak minum ape?? hikhik
uul mrh sbb xde air teh bunga yg lam menu..hahaha


dah abis order kena la p bayar dulu bru diorg hidangkan..kali ni Mr.Hubs belanja
tq darling..heheh


while Mr.Hubs g byar snap la pic diorg dulu...
(uul dpt gak minum teh bung yg Mr hubs beli kedai sebelah)

ni yg aku order ngn Mr.Hubs

plus roti bakar yg sedap..

hausnyar....


Selepas menghilangkan dahaga kitaorg sggah la
Uptown Shah Alam..
bawa family ushar2 jew..disbbkan mlm masih muda kan..


setelah penat round2 di Uptown duduk while Mr Hubs ambik keta..

uul dpt beg Angry Bird..



Abis tu trus blk rumah..kepenatan dan mengantuk...esok n lusa aku
ambik cuti rehat nak meluangkan masa dgn family ku..
hahaha

tu sajalah utk hari pertama aku bersama familyku yg tercinta...

5 comments:

mashimaro said...

cari kutu ke kat rambut uul tu?? hehe

Noor Nazrah said...

cari kutu baby..hehehe

Balkish said...

syonoknye die ye.....

Noor Nazrah said...

seronok la gak kak kish...sbb jarang dpt jumpa kan..

ShahNaz said...

nazirul paling byk shopping...hehe

beautiful journey of pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

perkahwinanku,,,,,

Daisypath Anniversary tickers