CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 22 November 2011

25 weeks of preggy

Pada hari Ahad lepas 20.11.2011 aku dgn Mr.Hubs pg scanning utk 4D and detail skali..
asyikje aku ckp ngn baby mummy ni nak tgk gender..harap2 nampak..
Kali ni da masuk berapa kali da scanning still x nampak..
Harap kali ni nampak..
Sblom nama aku di panggil aku n Mr Hubs
bet la baby girl or boy..
Bla scanning detail doc tu guna 2D jew dulu utk
memastikan kedudukan my baby..
dan setiap inci tubuh my baby  Doc tu xplore
Alhamdullilah apa yg di lihat dan pada my baby
semuanya normal...
Tapi apa2 pun aku masih berdoa kpd Allah untuk
kesihatan my baby..
Semuanya bergantung pada Allah S.W.T


Setelah abis scanning Doc ckp
Oh God...mmg obviously nampak la ur baby gender..
he's a baby boy!!
Aku tersenyum kegembiraan...
Mr Hubs yg menemani aku terpancar keseronokan kat muka dia..
aku btol2 happy...ni adalah semua Rahmat
dr Allah Taala..
Tp Doc x bagi dulu scanning 4D sbb
kedudukan my baby still meniarap lagi..
yg nampak hanya tulang belakangnya..
Baby..mummy nak tgk ur face...
comel mcm mummy x?
hehehehe

Doc bg 2-3 weeks lagi utk scanning 4D
utk mendapat gambar yg cantik..
So genap baby ku berusia 30 minggu aku akan
scanning utk 4D plak..

Alhamdullilah Ya Allah kerana telah memberi aku
detik2 yang bahagia bla aku dpt merasakan tiap gerakan 
 menyuntik rasa bahagia, bak belaian lembut mengusik jiwa..

Duhai anakanda tercinta, makin hampir saat kita bsua muka...
Betapa teruja & tidak sabarnya hati menanti saat itu...

Kalau ikut kiraan due date tinggal 15 minggu saja lagi
 Ya Allah semoga semua urusanku dipermudahkan.. Moga2 tiada apa yang buruk yang berlaku.. Perkenankanlah doa hambu Mu ini Ya Allah..
Kepada blogger2 & kwn2 yg lain , doakan kesejahteraan saya ..AMIN
Doa memohon zuriat yang baik @ surah al-Imran ayat 38


[38] Ketika itu Nabi Zakaria berdoa kepada Tuhannya, katanya:” Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan”.




4 comments:

Balkish said...

yeay....
ecad ade geng la nant...
jg diri...jg kesihatan & jg mkn....
Insyallah sumenye akn selamat...

Noor Nazrah said...

Amin kak..aah ecad ada geng main bola nnt hehehe

azura samsuddin said...

nazrah jg diri baik2, setiap lgkh tu kena hati2, setiap makan tu kena teliti, bukan teliti memilih tp teliti utk yg lebih b'khasiat supaya baby pun sihat ...

semestinye x sbr kan tggu saat itu, jgn lupe tau prepare fizikal n mental bukan saje utk sambut org baru tp paling utama 'breastfeed ur baby dear' :)

Noor Nazrah said...

ok kak zura.....terima kasih atas segala nasihat yg akak beri..... doakan yg terbaik utk naz..Amin..

beautiful journey of pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

perkahwinanku,,,,,

Daisypath Anniversary tickers