CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 9 January 2012

32 weeks (4D time..)

Minggu ni adalah minggu ke 32 aku mengandungkan my hero...
Semoga diberikan kesihatan yg baik Amin.

Pada 8.01.2012 aku scanning 4d di Klinik Jameliaton di Seri kembangan..
ramai plak org buat appoitment hr tu..
tp xpe la aku tggu kan juga..hahaha

aku tertidur kat pangku Mr Hubs sbb tggu giliran lama sgt..
hehehe..(ska nak bermanja)

Puan Nazrah!! Puan Nazrah!!
nama aku di panggil...Alhamdullilah...

aku masuk la n doc srh baring n letak jeli yg agak byk di tummy ku
muncit ni...sejuk geli geliman je..hehehe..


Anak mummy...Ya Allah comelnya tgh menguap..
"ha..tu dia baby u asyik menguap jew.." doctor tu ckp..
pastu asyik mengusal2 mata dia..
sbb tidur di kacau..Sorry syg..mummy n papa just nak taw
perkembangan anakku ni..

Sungguh comel tetapi Doctor tu hampa sedikit sbb xdpt nak ambik gambar yg perfect
utk baby kami..Disebabkan, baby kami terlalu dekat dgn uri n dinding rahim so gambar 4d 
xberapa nak clear..
nampak sedikit je la..

Tp kami berpuas hati dpt tgk our baby menguap,mengesal mata sgguh comel..
"Pn Nazrah, ur baby xnak bergerak wpun i da tekan2 ur tummy...dia pemalu
nak show muka dia..tangan dia pun 2-2 letak kat muka..
i xdpt nak bg perfect picture of ur baby for both of u..
but i still get few pic..but not too clear..
U can come 1 or 2 weeks or tggu baby u labour jew lah..bukannya lama lg hehe"
Masih lg aku ingat kata2 doc tu..

xpela Mummy tunggu baby labour yer...
InsyaAllah dipanjangkan umur kita akan
bersua muka juga nanti anakku syg..
Amin Ya Rabbal Alamin..

ni je yg dpt aku show kan...

agak2 muka sapalah yer...x sure sbb x clear sgt..tp alhamdullilah 
dpt gak mummy tgk muka my hero ni ckit2...

Jgn nakal2 yer syg...Mummy tgh menghitung minggu ke minggu
hari kehari utk menunggu saat tibanya my hero ke dunia ini..
Semoga Allah permudahkan segala perjalanan kita ye nak...

Mummy n papa x sabar nak ciom  kamu..
I love u baby anakku..
Muuuuuaahhhh.. 

2 comments:

Balkish said...

wah...comel...terhary je rs ble tgk imej ni...mest comel ble kuar nant...sbr ye mommy....aunty pun xsbr nk tgk geng abg Ecad ni...

Noor Nazrah said...

InsyaAllah...comel mcm bg ecad hehehe....

beautiful journey of pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

perkahwinanku,,,,,

Daisypath Anniversary tickers